Pre-registratie Festival Macumba opent 8 april

Atención familia! Op 24 juli 2021 zal Festival Macumba haar armen weer openen ❤️🔥!

Al enkele maanden zijn we in het diepste geheim bezig geweest met alle voorbereidingen op de derde editie van ons festival op ons prachtige en unieke festival terrein aan de Ouderkerkerplas 🏝! Wij doen ons uiterste best om dit mogelijk te maken maar het is allemaal natuurlijk te allen tijden afhankelijk van de autoriteiten en de regelgeving mbt het Coronavirus.

Er zal een beperkte en gelimiteerde hoeveelheid kaartjes beschikbaar zijn voor deze editie. Wil je als eerste de exclusieve kans krijgen op het bemachtigen van die kaartjes? Pre-registreer dan jezelf! Vanaf morgen 12 uur is dat mogelijk via www.festivalmacumba.nl. Dit is geheel vrijblijvend en kost helemaal niets! Zorg ervoor dat jij en al jouw amigos en amigas jullie inschrijven!

Heb je al een kaartje? Geen problema! Die blijft gewoon geldig voor komende editie, daar hoef je helemaal niets, noppes, nada voor te doen 🥰! Mocht je toevallig niet meer kunnen dan is dat ook geen probleem. Binnen enkele dagen sturen we alle kaarthouders een mailtje met alle mogelijke opties. 😊❤️

We kunnen niet wachten om jullie weer te zien dansen 💃 en sjansen 😍 op het heetste festival van Nederland en uiteraard ook om jullie een hele grote knuffel te geven!

Zien we jullie allemaal op 24 juli?

MÚSICA AMOR VIDA!