Festival Macumba Corona Update

Lieve Festival Macumba familia,

Sinds korte tijd zijn we in een situatie terecht te gekomen, die we ons nooit hadden kunnen voorstellen. Met pijn in ons hart hebben we kennisgenomen van de recente verlenging van de maatregelen die door de overheid zijn uitgevaardigd. Deze maatregelen zorgen ervoor dat alle evenementen die gepland waren tot 1 september officieel uitgesteld moeten worden. Wij zijn extreem teleurgesteld maar begrijpen dat dit een volledig noodzakelijk besluit is en staan daar dan ook volledig achter. De gezondheid en veiligheid van jullie, onze gasten, ons team, de artiesten en onze naasten zijn te allen tijde het aller-, allerbelangrijkste.

Wij kunnen jullie bij deze laten weten dat de nieuwe datum voor Festival Macumba 24 juli 2021 is. Uiteraard verandert er niets aan de sfeer, het gevoel, de muziek en de locatie! Ondanks dat het buiten onze macht ligt dat we ons geliefde festival moeten verplaatsen naar volgend jaar, hopen wij op jullie begrip. We begrijpen dat velen van jullie met kaartjes vragen zullen hebben; met iedereen zal persoonlijk via e-mail contact worden opgenomen. We zullen er alles aan doen om deze logistieke uitdaging zo goed mogelijk te laten verlopen.

Wij zien jullie graag terug in 2021 om ons prachtige festival nóg liever, leuker, mooier en heter dan ooit te vieren en wederom het enige echte Macumba gevoel met jullie te beleven!

Gracias voor alle MUSICA, AMOR, VIDA! Hasta 2021!

<3

Liefs,

Team Fiesta Macumba