Lentefabriek verplaatst naar 2022

Lieve Familia, een update over ons Lentefabriek festival:

Het is moeilijk te beseffen: inmiddels is het alweer een jaar geleden dat we voor het laatst hebben mogen dansen, sjansen, lachen en knuffelen met elkaar op een feest of festival. We tellen de dagen, uren en seconden af om dat weer samen met jullie te mogen doen!

Zoals jullie weten zijn er verschillende oplossingen in de maak om evenementen weer te laten plaatsvinden. Wat jullie misschien ook weten is dat er vanuit de overheid een garantiefonds in het leven wordt geroepen om festivals vanaf juli iets meer zekerheid te bieden.

Helaas is het zo dat voor Lentefabriek op 23 mei deze hulp niet snel genoeg zal komen. Een alternatieve datum na de zomer lijkt ons ook geen optie, aangezien de Lentefabriek niet op volle stoom kan draaien in het najaar. In overleg met de gemeente en onze prachtige locatie hebben we dus moeten besluiten om ons festival naar het voorjaar van 2022 te verplaatsen. Feesten zoals Fiesta Macumba, Chocolade en Froday zullen dan de handen ineen slaan om jou die hete tunes en dat heerlijk warme lentegevoel te geven! De nieuwe datum wordt tijdens het Pinksterweekend op zondag 5 juni!

Heb jij al een kaartje in jouw bezit? Muchas gracias voor de liefde! ❤️ Vandaag ontvang je een mail met alle opties die voor jou van toepassing zijn. 😊

Lentefabriek zal haar poorten in de lente van 2022 openen en wij hopen jullie daar natuurlijk allemaal te zien!