Fiesta Macumba Boat Party

17 jul 23 • 18:00 - 23:00
Zomerfeesten

Tickets

Not On Sale

Free

Sold Out

Tickets Facebook Event

NIMMA!! Er zijn weinig jaarlijkse hoogtepunten waar we zó naar uitkijken als naar Fiesta Macumba’s Boat Party tijdens de Zomerfeesten!🤩💦⚓ Op maandag 17 juli wordt het weer genieten van de zomerzon terwijl we dansen op de heetste Latin tunes! ❤️🎉 Let op: er is maar een beperkte hoeveelheid kaartjes beschikbaar, dus zorg dat je jouwe op tijd in huis haalt!

 

Fiesta Macumba maakt al jaren door heel Nederland het nachtleven onveilig met het inmiddels bekende recept: dansen, flirten en genieten van de lekkerste Música Latina, van toen en nu. De Fiesta Macumba Soundsystem & friends bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: reggaeton, cumbia, salsa, merengue, bachata, dancehall, latin hiphop… Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat! 💃💃

 

Kaartverkoop start op 22 mei om 16:00!

 

Leeftijd: 18+

 

Uitverkocht en geen kaartje kunnen kopen?
Ticketswap is onze officiële partner. Mocht je geen kaartje via onze ticketshop hebben kunnen kopen dan verwijzen wij je door naar www.ticketswap.nl. Ticketswap is een veilige en gemakkelijke app voor fans om tickets te kopen en te verkopen.