Fiesta Macumba

16 apr 22 • 22:00 - 05:00
Trix

Tickets

Not On Sale

Sold Out

Tickets Facebook Event

Het heeft veel te lang geduurd, maar nu is het toch echt zover: Fiesta Macumba komt weer naar Antwerpen! Na de heerlijke eerste “pre-corona” editie begin 2020 zijn we eindelijk terug in de grote zaal van Trix met de heetste música uit Latijns-Amerika waar je niet op kunt stil staan! Het nachtleven is in België weer toegestaan, dus wij zijn daar!!

 

TICKETS:
▸ Early Bird €11 incl. service = SOLD OUT!
▸ Regular €14 incl. service
▸ Door €16 (tenzij uitverkocht)

 

FIESTA MACUMBA
Fiesta Macumba maakt al jaren het nachtleven onveilig en verkoopt zalen uit in Nederland en België met het inmiddels bekende recept: dansen, flirten en genieten van de lekkerste Música Latina, van toen en nu. De Fiesta Macumba Soundsystem & friends bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: Reggaeton, Cumbia, Salsa, Merengue, Bachata, Dancehall, Latin Hiphop… Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat!
Leeftijd: 18+

 

LET OP:
Mogelijk is voor het dit evenement verplicht om een geldig testbewijs, vaccinatiebewijs of herstelbewijs te laten zien in combinatie met je ID. Lees de meest actuele info hierover op: https://bit.ly/trixcovidregels