Fiesta Macumba

13 aug 21 • 23:30 - 05:00
Melkweg

Tickets

Sold Out

Tickets Facebook Event

FELIZ CUMPLEAÑOS!!! 🎉🎊🎉🎊 Wie jarig is trakteert en op vrijdag 13 augustus vieren wij onze verjaardag graag samen met jou! Deze Birthday Bash (onze 13e alweer!) belooft er eentje te worden om nooit vergeten! Fiesta Macumba is jarig, kom jij ook op ons feestje? ❤️🎂
MAX: 23:30 – 05:00
▸ Fiesta Macumba Soundsystem, all night long!
OZ: 00:30-04:30 (Salsa, Bachata & Merengue)
▸ DJ Lalo El Bandido
▸ DJ Latin Master
TICKETS: on sale 6 July 12:00!
▸ Early Bird Tickets: €14,50 incl. service
▸ Regular Tickets: €16,- incl. service
▸ Geen tickets aan de deur!
FIESTA MACUMBA:
Fiesta Macumba maakt al jaren door heel Nederland het nachtleven onveilig met het inmiddels bekende recept: dansen, flirten en genieten van de lekkerste Música Latina, van toen en nu. De Fiesta Macumba Soundsystem & friends bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: reggaeton, cumbia, salsa, merengue, bachata, dancehall, latin hiphop… Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat!
Leeftijd: 18+
LET OP:
De autoriteiten hebben bepaald dat er voor ALLE evenementen zonder de 1,5 meterregel moet worden getest voor toegang (minder dan 40 uur voor het evenement). Maak NU jouw afspraak op www.testenvoortoegang.nl. Naast een negatief testbewijs kan je ook binnenkomen met een vaccinatiebewijs of herstelbewijs.