Fiesta Macumba

21 apr 23 • 23:00 - 04:30
Annabel

Tickets

Not On Sale

Free

Sold Out

Tickets Facebook Event

De laatste Fiesta Macumba editie in Rotterdam was in recordtempo uitverkocht, maar we blijven natuurlijk niet lang weg.. Dus heb je 21 april nog niks in je agenda staan?? QUÉ BIEN!🤩🎉 Want dan zijn we weer terug in Annabel en we gaan de hele avond de heetste música voor jullie draaien, zodat jullie tot in de vroege uurtjes kunnen dansen.💃🏻❤️ Zorg dat je erbij bent!

 

LINE-UP:
▸ Grote Zaal: Fiesta Macumba Soundsystem, toda la noche!
▸ Bovenzaal (Salsa, Bachata & Merengue): DJ Lalo El Bandido + bachata workshop door Fabian

 

Kaartverkoop start 31 januari om 12:00.

 

Fiesta Macumba maakt al jaren door heel Nederland het nachtleven onveilig met het inmiddels bekende recept: dansen, flirten en genieten van de lekkerste Música Latina, van toen en nu. De Fiesta Macumba Soundsystem & friends bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: reggaeton, cumbia, salsa, merengue, bachata, dancehall, latin hiphop… Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat! 💃💃

 

Leeftijd: 18+

 

Geen kaartje kunnen kopen?
Ticketswap is onze officiële partner. Mocht je geen kaartje via onze ticketshop hebben kunnen kopen dan verwijzen wij je door naar www.ticketswap.nl. Ticketswap is een veilige en gemakkelijke app voor fans om tickets te kopen en te verkopen.